Gårdsbutiken

Gårdsbutiken


Ni hittar oss i Attanäs som ligger i Karlskrona Kommun, i östra Blekinge.

Våra produkter

NÖTKÖTT

Naturbeteskött. Nötkött från våra ungdjur. Våra djur betar på vår mark som ligger längs kusten. De är ute hela betessäsongen och de bidrar till den biologiska mångfalden och det öppna landskapet. Vi odlar gräsensilage, majsensilage och spannmål till våra djur.

FLÄSKKÖTT

Fläskkött från våra egna grisar. Våra grisar växer upp i stall med plats för ca 40 grisar. Vi strör med halm och spån två gånger om dagen. Vi odlar egen spannmål som vi maler och detta utgör grisarnas basföda.

ÅL

Vi säljer ål från eget fiske. Vi innehar licens för ålfiske. Tillgången på rökt ål varierar men under perioden sommar till tidig höst erbjuder vi rökt ål till försäljning. Kring jul och andra större helger erbjuder vi också ål till försäljning i gårdsbutiken.

KORV

Vi säljer korv som är gjord på eget kött. Vi har flera olika sorters korv till försäljning.

Presentkort


Vet du inte vad du ska ge bort i present?


Köp ett presentkort hos oss och ge bort!

Beställ kött och charkprodukter från oss via REKO-ringen.

HUR BESTÄLLER JAG?

Klicka på din ort här ovan så kommer du in på facebook. Beställ genom att skriva vad du vill köpa under Mikael Nilssons inlägg för Gårdsbutiken Attanäs.


Välkommen med din beställning!

ÖVRIGA DELIKATESSER

POTATIS

Vi säljer närodlad potatis i gårdsbutiken.

ÄGG

Vi säljer ägg för 69 kr/flak eller 3 kr/styck.

Vi tar in mindre partier av bland annat äppelmust, honung, senap och annat smått och gott. Utbudet varierar. Vi säljer glass från SIA glass under sommaren.

Vi har ett utvalt sortiment från Ronneby Bruk till försäljning i gårdsbutiken. Här kan ni bland annat köpa grillpannor, grytor och knivar.

Ni är hjärtligt välkomna till oss i Attanäs!


Våra öppettider är:


Måndag - söndag kl. 11.00-17.00.


Vi tar emot kontant betalning eller via swish.